Täyden palvelun ompelupalvelu Kouvolassa

Kaipaatko asiantuntijan apua sisustustekstiilien suunnittelussa? Haluatko jättää ompelun ammattialaisen huoleksi? Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta toteutukseen.

Kouvolan Verho Salonki suunnittelee ja toteuttaa uuden viihtyisän ilmeen kotiin tai yritystilaan. Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, käytä sisustusompelupalveluamme. Liikkeemme palvelee Kouvolan keskustassa.

Autamme sinua saamaan uuden ilmeen sisustukseen helposti ja kustannustehokkaasti. Toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta lopputuloksesta tulee toiveiden mukainen. Meiltä saat palvelua avaimet käteen -periaatteella.

Mittaus- ja suunnittelupalvelu

Teemme mittaus- ja suunnittelukäyntejä koteihin ja yrityksiin. Voit myös ottaa valmiit mitat mukaasi ja tulla liikkeeseemme. Suunnitellaan yhdessä uusi ja viihtyisä ilme!

Ompelupalvelu

Ompelupalvelumme avulla saat uudet verhot kotiisi tai yritykseesi nopeasti ja vaivattomasti. Ompelemme kaikenlaiset verhot, kuten laskosverhot, paneeliverhot ja kapat. Verhojen lisäksi ompelemme muut sisustustekstiilit, kuten liinat, tyynyt, päiväpeitteet sekä tuolien huputukset.

Asennuspalvelu

Asennamme verhot ammattitaitoisesti paikoilleen kotiisi tai yritykseesi.

Kiinnostuitko ompelupalvelustamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!