Täyden palvelun ompelupalvelu Kouvolassa

Tilaa ompelupalvelu tästä

Kaipaatko asiantuntijan apua sisustustekstiilien suunnittelussa? Haluatko jättää ompelun ammattilaisen huoleksi? Meiltä saat kokonaisvaltaista ompelupalvelua aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen asti.

Kouvolan Verho Salonki suunnittelee ja toteuttaa uuden viihtyisän ilmeen kotiin tai yritystilaan. Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, käytä sisustusompelupalveluamme. Liikkeemme palvelee Kouvolan keskustassa.

Autamme sinua saamaan uuden ilmeen sisustukseen helposti ja kustannustehokkaasti. Toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta lopputuloksesta tulee toiveiden mukainen. Meiltä saat ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua avaimet käteen -periaatteella.

Kuvagalleria

Asennuspalvelu

Asennamme lisäksi verhot ammattitaitoisesti paikoilleen kotiisi tai yritykseesi säästäen sinulta aikaa ja vaivaa. Kysy lisää kattavista palveluistamme!

Mittaus- ja suunnittelupalvelu

Teemme mittaus- ja suunnittelukäyntejä koteihin ja yrityksiin. Voit myös ottaa valmiit mitat mukaasi ja tulla liikkeeseemme. Suunnitellaan yhdessä tilaasi uusi ja viihtyisä ilme!

Ompelupalvelut

Ompelupalvelumme avulla saat uudet verhot kotiisi tai yritykseesi nopeasti ja vaivattomasti. Ompelemme kaikenlaiset verhot, kuten laskosverhot, paneeliverhot ja kapat. Verhojen lisäksi ompelemme muut sisustustekstiilit, kuten liinat, tyynyt, päiväpeitteet sekä tuolien huputukset.

Laadukasta ompelupalvelua yli 26 vuoden kokemuksella

Kouvolan Verho Salonki tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä sisustusompelupalvelua aina suunnittelusta toteutukseen ja asennukseen saakka. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1993 lähtien palvellen asiakkaitamme yksilöllisesti ja laadulla. Suoritamme työt aina sovitun aikataulun puitteissa. Olemme luotettava yhteistyökumppani.

Suunnittelemme sisustusompelut yhdessä asiakkaan kanssa tämän kodissa tai yrityksen tiloissa. Otamme yhdessä huomioon kaikki asiakkaan sisustustoiveet ja -tarpeet. 

Meiltä saat tilattua kaikki kodin tekstiilit mittatilaustyönä. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja ajankohtaiset sisustustekstiilit kotisi tai yritystilasi ilmettä piristämään. Edustamiamme sisustustekstiilimerkkejä ovat muun muassa Vallila, Pagunette, Hanhisalon Kutomo, Lauritzon ja Villa Nova. Kattavan valikoiman näet myymälässämme. Tervetuloa asiakkaaksi!